Meubelen, van

Disclaimer

De website dient slechts voor algemene informatie doeleinden. De verstrekte informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is niet bedoeld als advies. LouisvanTeeffelen.nl en alle betrokken partijen zijn niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de eventuele links naar de websites van derden.

LouisvanTeeffelen.nl garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking daarvan.

Gebruik van content

Het is de bezoeker van deze website toegestaan de inhoud van de site voor persoonlijk gebruik her te gebruiken. Gebruik van de inhoud voor commerciële doeleinde of het tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na een schriftelijke toestemming.
Voor een schriftelijke toestemming voor het commerciele gebruik van de inhoud, exclusief de foto's van meubelen, kan contact worden opgenomen via de mail, info@louisvanteeffelen.nl.  Voor een schriftelijk toestemming voor commerciele gebruik van foto's van meubelen kan met een van de onderstaande firma's contact worden opgenomen. Bij elke foto of serie foto's wordt steeds de bron genoemd.
- 050design in Grijpskerk;
- 55concept vintage & design in Deventer;
- Bestwelhip in Geleen;
- De Vreugde design & collectables in Amsterdam;
- Eclectisch.com, vintage eclectic design in Haarlem;
- Forest in londen;
- Freaky Furniture in Heelweg;
- Lev lifestyle in Leiden;
- Maarten Donia Nota in Zaandam;
- Novac Vintage in Tuk;
- Retrostudio in Purmerend;
- Tante Eef design in Pijnacker;
- Vintage Vibes in Panningen;
- Zogoedalsoud in Lijnden;
- Ztijl design in Berkel en Rodenrijs

Ervaart u problemen op de website?

Dan raden wij u aan uw browser te updaten. Voor de beste gebruikerservaring bevelen wij de webbrowsers FireFox, Google Chrome of Internet Explorer 10+ aan.

© 2023 Louis van Teeffelen - Disclaimer - Privacyverklaring - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV